VIDEO

Video produkcija je umjetnost pravljenja video snimaka, od pisanja scenarija, snimanja, editovanja, pa sve do krajnjeg cilja, a to je kreiranje vrhunskog video snimka.

Ako jedna slika vrijedi više od hiljadu riječi, šta mislite, koliko jedan video snimak vrijedi?

Ako video produkciju pojednostavimo, dobićemo da je to samo sklop pisanja, snimanja i montiranja. No, video produkcija je umjetnost, koju razni timovi ili individue, doživljavaju na različit način.

POSLEDNJI VIDEO SNIMAK ZA NAŠEG KLIJENTA

RT-RK

Za tri godine pojedincu će trebati više od 5 miliona godina da pogleda količinu videa koja će biti dostupna putem globalne mreže svaki mjesec, a svake sekunde mrežom će proći milion minuta video sadržaja. Ako vam to ništa ne znači, možda je uvijek najbolje povezati sve s televizijom – jer i njoj u susret stiže video s interneta, u ogromnim količinama…

Jedan od najbrže rastućih trendova narednih godina obilježit će upravo povezivanje televizije i online videa. Šta to znači? Sve više ljudi će na televiziji radije gledati omiljeni serijal sa YouTubea, nego prave TV kanale.

POGLEDAJTE NAŠ VIDEO KOJI SMO RADILI ZA KLIJENTA

QUANTIX SOLUTIONS BANJA LUKA

Samo u 2016. internet video emitovan na televiziju porastao je za 50 posto, a iz Cisca predviđaju da će do 2021. narasti za 3.6 puta više. Nema bolje činjenice koja vam može objasniti zašto video oglašavanje više nije niti će ikada više biti – samo TV oglašavanje. Onda, kako krenuti 2018.?

S obzirom na to da će se YouTube kao gigant zabavne industrije sve više širiti uz nove ponude i formate sadržaja, a Facebook i Instagram nastavljaju biti giganti kratkih videa – izdavači će se trebati dodatno posvetiti odabiru odgovarajućih formata i platformi kako bi se bolje uključili u zajednicu svojih korisnika i optimizovali svoju video prisutnost.

Budućnost je u interaktivnosti: Prijenosima uživo, snimcima iz drona, virtualna stvarnost, 360° snimke…

KRAVA.ba vam nudi vrhunsko snimanje sadržaja putem DRONA, ali i snimanje kratkih i dužih snimaka u 4K rezoluciji.

Specijalizovani smo za snimanje isključivo luksuznih nekretnina, stanova, apartmana, pravljanje promo videa za manja, srednja i veća preduzeća.

Prateći svjetske trendove fokusirali smo se samo na ovaj tip video produkcije, te izbjegavamo i ne radimo svadbe, krštenja i ostale vrste veselja.

Pogledajte nase snimke na YouTube kanalu KRAVA.ba

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms